Ukhuwwah Network Group

Ukhuwwah Network Group
Cuti2 Melbourne, Australia 2016

Thursday, December 11, 2008

Pelancaran Produk Baru Gamat Emas - FemminaFemmina satu lagi prdoduk baru keluaran Gamat Emas Sdn Bhd, produk kesihatan dan kecantikan untuk wanita yang merasakan perlu untuk meningkat dan mengekalkan daya juang . Muka cantik tapi x sihat tak guna beb.....khasiatnya memang mengancam,,cakap pun tak guna lahh.....nak tahu cuba sendiri lahh he hee Pasti gegar!!! Apa yang gegar ? Lu fikirlah sendiri he hee. Nak order call 019 3100451 Azmawati.Sebaik-baik Doktor Adalah Diri Sendiri

Sebaik2 doktor adalah diri ada sendiri. Itulah sebabnya, penjagaan kesihatan yang baik bermula dari diri kita sendiri.Sejak berkurun-kurun, GAMAT dipercayai dan terbukti membantu memperbaiki sel-sel rosak dan mengekalkan kesihatan selular!

Antara 2000 spesis yang wujud, hanya 40 spesis yang boleh dimakan. Spesis yang paling tulen, berkhasiat dan berkualiti tinggi berwarna kuning keemasan dan dikenali sebagai GAMAT EMAS atau Stichopus Hermanii, dan dari gamat inilah produk kami dihasilkan.Kemampuan unik gamat untuk memulihkan dan menggandakan sel adalah ciri terpenting dalam pembaikan sel. Gamat merupakan antidot semulajadi yang boleh bertumbuh semula dengan cepat.

Bagaimanapun, spesis Gamat Emas yang digunakan untuk menghasilkan produk Gamat terbukti merangsang pertumbuhan sel, menyembuhkan luka-luka, ulser, mengurangkan gejala-gejala asma dan melicinkan struktur kulit dengan berkesan. Juga mengkhasiatkan darah dan merupakan pati penting, merawat masalah sistem ginjal termasuk organ-organ pembiakan dan merawat masalah-masalah yang timbul yg berpunca dari masalah yg disebabkan oleh pencernaan dan usus.

GAMAT mempunyai 6 nutrien yang utama;

1. Kolagen: Mencantikkan kulit, meningkatkan proses penyembuhan luka

2. Mukopolisakarida: Menambahkan kekenyalan dan daya ketahanan pada kulit dan tisu-tisu
penghubung, penting untuk fungsi sendi yang sihat

3. Sulfat Kondroitin & Glukosamina (GAGs): Mengurangkan keradangan dan kesakitan,
mempunyai kesan penyelarasan sistem kekebalan badan

4. Omega-3: Melindungi jantung, mengurangkan paras kolestrol

5. 8 jenis zat galian: Merangsang pertumbuhan dan metabolisme tubuh, mengurangkan paras
glukosa

6. Sebatian Aktif: Memperbaiki dan meremajakan sel-sel, mencegah tumor